Baby sikkerhed brusebad – ikke bare sjov og spil!

Hvis du er på udkig efter en kreativ og anderledes måde at ære nye mødre – og fædre-til-være og hjælpe dem med at blive klar til deres barn, kan du overveje at smide en baby sikkerhed brusebad i stedet for de sædvanlige “tæpper og snugglies” bruser.

Traditionelle baby brusere er rigtig sjovt og de tilbyder nye forældre en mulighed for at forberede ankomsten af en ny baby “rede”. Normalt en baby brusebad er beregnet til at give nye forældre et ben i erhvervelse af væsentlige elementer som baby tøj, badekar forsyninger, flasker eller ammende udstyr, legetøj og spil, og særlige tæpper eller andre skatte som sølv kopper. Jeg har altid set på baby brusere som en af de bedste måder, at et samfund kan samles omkring et nyt barns fødsel. Det minder mig en af de bedste aspekter af de “gamle dage” hvor en by, landsby eller nabolag mente fødslen og pasning af et nyt barn sit ansvar for.

En baby nødbruser er i overensstemmelse med disse gamle fællesskabsrelaterede traditioner. Det er mere end bare sjov og spil, det er virkelig en lærerig oplevelse for hele Fællesskabet, hvor alle aktiviteter kredser omkring barnet og hjemmet sikkerhed. Forældre og pårørende helt sikkert har en fantastisk tid, men de også forlader med en højere bevidsthed om måder at holde deres nye babyer sikkert derhjemme.

Den brusebad tema kan fokusere på en række sikkerhedsspørgsmål (Se Baby Safety checkliste nedenfor), herunder barn-proofing ens hjem, ernæring og sundhed. Også, kan du arrangere en baby nødbruser for så mange mennesker som du kan passe ind i din fest plads. På større sikkerhed brusere, alle mødre og fædre til stede – ikke blot parret bliver hædret–kan besøge en række udstillinger hvor sikkerheden-kyndige forældre illustrere hjem sikkerhedsoplysninger med spil, puslespil, sange, præmier, og andre aktiviteter. På mindre brusere, måske det fungere bedre for at have én person fører gruppen i diskussioner og sikkerhed spil.

Baby brusere indebære normalt en samling af familie og venner af de nye forældre, men sikkerhed brusere er også en god måde at skabe og fremme partnerskaber inden for det bredere samfund. Ved at tilbyde, for eksempel, til at distribuere babyprodukter doneret af lokale butikker, eller ved at give oplysninger fra lokale samfund sundhed tjenesteudbydere, kan du forbedre dine bånd med det lokale erhvervsliv og opbygge dine relationer med lokale sundhedsmyndigheder og sociale serviceorganisationer. Alt dette skaber goodwill i dit community og giver dine inviterede forældre velkommen oplysninger, produkter og tjenester.

Bruge din kreativitet til at skabe en baby nødbruser for din personlige situation. Nøglen til at smide en nødbruser, der vil være givende for alle involverede giver vigtige sikkerhedsinformationer i en festlig og indbydende omgivelser. Så–have det sjovt og lære om de yderst vigtige spørgsmål om bedre sikkerhedspraksis for din husstand.

BABY SAFETY CHECKLISTE

Retningslinjerne nedenfor blev udviklet af U.S. Consumer Product Safety Commission. Det er vigtigt at huske, at mens disse standarder er baseret på fornuftige principper, visse forældre kan være uenig med nogle af dem. For eksempel den soveværelse retningslinjer, at en baby bør aldrig sove i samme seng som voksen. Men fra Attachment Parenting perspektiv, sove med sin baby betragtes som et vigtigt aspekt af limning og menes også at eventuelt lavere forekomst af SIDS. Derfor anbefaler jeg, ved hjælp af følgende retningslinjer som netop det, retningslinjer, som bør undersøges nøje i lyset af dine egne synspunkter og overbevisninger om baby care giver. Altid konsultere din børnelæge hvis du er i tvivl om den bedste måde at gå videre.

Baby Safety checkliste

I soveværelset:

Sætte din baby til at sove på ryggen i en krybbe med en fast, flad madras og ingen blødt sengetøj under hende. Følg disse råd for at mindske risikoen for kvælning og vuggedød (SIDS). For at forhindre kvælning, aldrig lægge spædbørn til at sove på voksen senge.

Kontroller din barneseng er robust og har ingen løs eller mangler hardware. Dette vil forhindre babyer kvælende eller kvæler ved at blive fanget mellem brudt krybbe dele.

Læg aldrig din baby barneseng eller møbler nær vindue blinde eller gardin snore. Dette vil forhindre babyer fra kvæler på løkke af ledningen. For at forebygge faldulykker, holde børnene væk fra windows.

I badeværelset:

Holde medicin og rengøring produkter i beholdere med sikkerhed caps og låst væk fra børn. Dette vil forhindre børn i at blive forgiftet.

Altid tjekke badevandet temperatur med håndleddet eller albuen inden du sætter dit barn i at bade. Dette vil forhindre forbrændinger på en babys sarte hud.

Aldrig, aldrig, lade dit barn alene i badekarret eller i nærheden af vand. Dette vil forhindre børn fra at drukne. Desuden holde børnene væk fra alle stående vand, herunder vand i toiletter, 5-gallon spande og swimmingpools.

I køkkenet:

Lad ikke dit barn alene i en stol; Brug altid alle sikkerhed stropper. Dette vil forhindre skader og dødsfald som følge af baby klatring ud, falder eller glider ned under bakken. Sørg for at bruge sikkerhed stropper i klapvogne og baby gynger.

Brug din brændeovn tilbage brændere og holde pot håndtag vendte på bagsiden af ovnen. Dette vil forhindre dødsfald og kvæstelser fra forbrændinger. Desuden holde børnene væk fra duge, så de ikke kan trække ned varme fødevarer eller væsker på sig selv.

Låse rengøring husholdningsprodukter, knive, kampe og plastik poser væk fra børn. Dette vil forhindre forgiftninger, blødning skader, forbrændinger og kvælning.

I andre levende områder:

Installere røgalarmer på hver etage af dit hjem, især i nærheden soveområder; ændre batterierne hvert år. Dette vil forhindre dødsfald og kvæstelser fra brande.

Brug beskyttelsesdøre at blokere trapper og sikkerhed stik til at dække stikkontakter. Dette vil forhindre skader fra falls og elektriske stød.

Holde alle små genstande, herunder bittesmå legetøj og balloner, fra små børn. Dette vil forhindre kvælning og mulige død.

Yderligere oplysninger og ressourcer

Hvis du ønsker mere information om baby sikkerhed eller hvordan du organisere baby sikkerhed brusebad, herunder specifikke tips om planlægning, Skriv organisering og koordinering af en, så til kontor for Information og offentlige anliggender, US forbrugernes produktsikkerhed Kommissionen, Washington, DC 20207. Artiklen ovenfor var tilpasset fra en rapport udarbejdet af den Product Safety Commission.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.