Du vandt denne Ebay auktion! Hvad gør du nu?

Det er en berusende følelse, når du vinder din første eBay auktion: en blanding af lykke og måske bare en lille smule frygt. Efter at alle, synes der at være så meget at gøre, før du rent faktisk kan få din vare. Hvad skal du gøre næste?

Det enkle svar er: du sender betaling til sælgeren, så hurtigt som muligt. Jo hurtigere du betaler, jo mere din sælger vil gerne du, og jo hurtigere din vare ankommer. Men hvordan du går om det? At al afhænger oven på hvor du planlægger at betale.

PayPal.

PayPal er en af de mest populære muligheder for at betale på eBay, til det punkt, hvor eBay besluttede at købe selskabet. Det giver mulighed for øjeblikkelig elektronisk betaling over internettet. Pengene går straks fra dit betalingskort til sælgerens PayPal konto, hvor de kan enten bruge det til internetkøb eller overføre den ud til deres bank.

eBay tilbud incitamenter til at bruge PayPal, og næsten alle sælgere nu acceptere det. Dens instant natur gør sælgere meget glad, og betyder, at de kan have din vare pakket og sendt og efterlade dig nogle positive feedback inden for et par timer af auktionen slutter. Når man betaler med PayPal, vil du er omfattet af PayPals egne forsikringer og garantier, samt enhver, der dit kort kan have.

Checks og postanvisninger.

Dette er betaling den gammeldags måde, og vil føre til en lang ventetid til din vare. Du skal bogføre check eller postanvisning, så sælgeren har til at tage det til banken og få det fjernet, og først derefter sender de varen. Den eneste grund til at bruge denne metode er, hvis enten du eller sælgeren mistror elektroniske betalingsmetoder. Hvis du er villig til at gå til ulejlighed med disse sælgere, dog kan du få en vare meget billigt, som de fleste købere bare ikke blive generet.

Når du betaler med check eller postanvisning, Sørg for at udskrive eBay ordrebekræftelsessiden (det vil blive sendt til dig) og lægge den i kuverten med din betaling. Understregning eller cirkel vigtige oplysninger som din postadresse og varenummeret. Endelig, Husk at være patient: holde kontakt med sælger, da det virkelig kan tage en måned eller to før alt falder på plads og din vare dukker op.

Pengeoverførsler og bankindskud.

Nogle sælgere kan bede dig om at betale dem ved hjælp af en wire service som Western Union, eller simpelthen give dig et bank kontonummer og beder dig om at betale penge til det. Medmindre du virkelig stole på sælgeren, dette er normalt en dårlig idé – disse metoder er svære at spore og du er usandsynligt at få nogen penge tilbage, hvis noget går galt. Betaler kontant, det næppe skal siges, er en endnu værre idé.

Det er alle en masse at tage i, er det ikke? Jeg er sikker ved nu du har fået et par spørgsmål, hvilket er grunden til den næste e-mail vil være en lille eBay køber FAQ. Lad os håbe vi kan løse eventuelle problemer, du måtte have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.