Making Money med artikler: at blive en Affiliate

Hvis du kan enten skrive artikler eller har fremme og markedsføring viden for at offentliggøre artikler, som andre skriver, kan at blive en affiliate for flere selskaber være en god måde for dig at skabe en god indkomst fra dit eget hjem. Du kan gøre dette ved at modtage en del af indtægterne fra salg, som virksomheden får fra folk, der “Klik gennem” fra din hjemmeside via selskabets links, der er placeret på dine sider.

Da du vil være fremme et produkt eller en tjeneste, skal du en killer salg pitch og hjemmeside indhold til at få dine læsere interesse for produktet, overbevise dem om, at de ikke kan leve uden at produktet og at holde dem komme tilbage til din hjemmeside igen og igen for flere anbefalinger og din nyttigt indhold, som vil få dem at klikke på hyperlinkene igen. Selvom mange affilierede selskaber kun give dig penge ud af det første salg, du foretager fra hver enkelt kunde, har du mulighed for at fremme en god vifte af virksomheder, således at du kan stadig opnå en fortjeneste ud af dine tilbagevendende kunder.

Hvis du ikke kan skrive denne form for indhold af din egen, er der mange måder at hente gratis eller betalt indhold at placere på din affiliate hjemmeside. Der er mange grunde til at betale for sådanne artikler vil være til din fordel. Først, vil du kunne fortælle forfatteren, præcis hvad du ønsker, hvilket produkt du forsøger at sælge, og hvilken retning de kan gå i at holde dine læsere er interesseret og informeret. På den anden side, når du søger gratis indhold, er du begrænset til hvad er allerede derude. For det andet, vil du selv har ophavsretten til dette indhold. Det betyder, at ingen andre kan genbruge det uden dit samtykke. Hvis du vælger gratis indhold, du vil dele dette indhold med en ukendt mængde af andre affilierede websteder, plus den oprindelige forfatter vil være i stand til at placere deres byline i bunden af artiklen, hvilket kan resultere i dem at stjæle din trafik.

Der er mange produkter, der har nice affiliate provisionssatser for dem, der ved, hvordan man før salget deres produkt og levere klik gennem Gæster der er klar til at købe. Så længe du vælger at fremme et produkt eller en tjeneste kan, kan være meget nyttigt for en bred vifte af mennesker, så pre-salg virksomheden valgte ikke være så svært overhovedet. Nøglen i denne situation kan sandsynligvis få disse kunder til din hjemmeside, således at de har en chance for at se dine anbefalinger og klikke på dit affilierede links.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.