Quilts fra kunst auktioner

Jeg har været på rejse i hele Californien deltager i kunst auktioner på udkig efter unikke quilts. Jeg har haft stor succes. Jeg har fundet så mange tæpper, at du kunne fortælle var fyldt med tusindvis af timers omhyggelig planlægning og syning.

Jeg var til stede på kunstauktion i Orange og fundet en vidunderlig quilt. Dynen var fra Civil War æra og foregik i udformningen af flammende stjerner. Der var en vidunderlig applicerede røde og grønne swag-lignende kant. Midten af dynen er en udtyndet hjerte hånd quiltet.

På kunstauktion, at jeg gik til i San Bruno havde en fabelagtig quilt, der blev foretaget i 1860-erne. Dynen var hånd appliqued ved hjælp af cheddar, rød og grøn bomuld faste stoffer. Baggrunden var hvid og kanten har en bugtende blomstrende vin. Det var helt specielt.

Jeg fandt en stor quilt, der foregik i 1894, mens jeg var på en kunstauktion i Rancho Cucamonga. Stilen af dynen var rigtig sjov. Det blev kaldt en viktoriansk Crazy Quilt. Der var så meget omfattende hånd broderi over hver søm og inden for blokkene, det var storslået.

Jeg var på ferie i Napa og deltog i en kunstauktion, der havde flere virkelig nice quilts. Den ene, at jeg vandt foregik i Lancaster, Pennsylvania og blev afsluttet i 1870erne. Jeg kan lide det design kaldet havets bølger. Kæden havde jorden grøn og chokolade brun trekanter, der blev stykket med overordentlig fine dygtighed og præcision. Den grænse og baggrund farve var varm, cadmium orange.

Dynen jeg fandt på en kunstauktion i paradis var en 1840’s tynde, bomuld Quaker quilt, hvilke måler 108 “x 88” og havde 10 masker pr. tomme. Det var en kvæker bomuld bryllup quilt. Den øverste kant, i nærheden af puder, havde en blå print og hver side og i bunden havde bred grænser med North Carolina Quilt klodser i hvert hjørne. Der var to rækker af North Carolina liljer i centrum, og en række på hver side, der vender udad.

Dynen gjort sin vej ind på kunstauktion, fordi nogen har gjort beslutningen om at sælge nogle af de store historiske arvestykker, der var gået ned gennem hendes familie til hende. Jeg var meget heldig at erhverve denne arvestykke, der havde passeret gennem de mange generationer af Quaker familier. Jeg ejer nu en af de store Pennsylvania Quaker mesterværker.

Bjælkehytte quilts er et design, som jeg altid har ønsket. Min mormor lavede en quilt, ved hjælp af dette design for mig da jeg var tolv. Jeg fandt et sted i en lignende måde ved en kunstauktion Los Gatos. Dynen var lavet i 1870erne og var lavet af mennonitterne.

Jeg var heldig at finde kunstauktion, det var svært at finde. Dynen er bare fantastisk. De lyse og mørke design af denne quilt har en rød center på den ene side med to grønne barer, to kanel barer og to blå bjælker og derefter to røde barer og på anden siden af den røde firkant i midten er to gule , to sort-hvid stribe, to dejlige Lancaster blue barer og to pebermynte stribe barer.

Der var en kunstauktion i Huntington Beach, der annonceres quilts og jeg var virkelig tilfreds med de stykker, som jeg har fundet der. Den quilt, som jeg købte havde en billedlig motiv, som et album quilt, med en masse interessante designs. Hver blok blev helt anderledes og speciel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.