Self CERT lån-især for selvstændige

At være selvstændig kan forårsage en masse problemer, når de forsøger at sikre et lån. Mange långivere foretrækker at have en masse dokumentation og bevis for indkomst. Selvstændig beskæftigelse ses som risikabel forretning, fordi indkomsten ikke er garanteret og er ikke ofte stabil.

Långivere gerne beskæftige sig med mennesker, der har en stabil indkomst, der er ikke sandsynligt, at ændre. For selvstændige, selv om, der er et særligt lån, kaldet en Self certificering lån.

En Self CERT lån er ideel til selvstændige. En Self CERT lån kræver ingen dokumentation eller begrænset dokumentation af indkomst. I stedet låntageren erklærer deres indkomst. Nogle långivere vil gerne se kontoudtog, så de kan få en idé om låntagernes indkomst.

Ligesom de fleste lån, der anses for risikabelt, en Self certificering lån vil være dyrere end et typisk lån. Långiver vil opkræve højere renter og gebyrer.

For at hjælpe med at sænke omkostningerne, at bringe i nogle dokumentation kan hjælpe låntager. De kan eventuelt dokumentere deres indtægt i en periode på et år eller længere, hvis de har den.

Generelt, långivere ønsker bevis for tre års indkomst fro en selvstændig erhvervsdrivende. Dette kan være vanskeligt eller slet ikke muligt for nogle låntagere. Det er her en Self certificering lån kommer i handy.

Med en Self CERT lån, långiver går af låntagerne ord. Det alene er en risiko. Långiver kan ikke garanteres, at låntageren tjener, hvad de siger, de gør. Dette er grunden til mange långivere vil stadig bede om en vis form for indkomst verifikation, såsom kontoudtog eller indtjening opgørelser.

At give noget til långiver til at bevise kreditværdighed kan hjælpe. Løbende lån betalinger eller andre regelmæssige betalinger, som husleje, kan kredittkortgjeld bruges som bevis for pålidelighed. Desuden kan en låntager give, hvad de har at vise indtægter, såsom kontoudtog eller Eve kunde dokumentation.

Self CERT lån er bedst bruges til at komme i gang med et lån. Låntagere bør se ind i en selvstændig certificering lån som deres første lån valg kun, hvis de aldrig har lånt før som selvstændig erhvervsdrivende.

Når de har sikret et lån som selvstændige og vedligeholdt en god betaling historie om et sådant lån for omkring to år, bør de ikke have problemer med at få en anden type lån senere. Dette kan være en stor penge saver, da de vil så kvalificere sig til mere traditionelle lån til lavere renter.

En Self CERT lån er noget, der tilbydes som et alternativ. Hvis en person kan kvalificere sig til en anden type lån, så de bør, med alle midler, gå med dette lån. Som nævnt, selvcertificering lån er risikabelt og dyrt.

Långivere foretrækker at forsøge at finde et alternativ, før hoppe ind i en Self certificering lån. Låntagere bør føle på samme måde, men hvis en Self certificering lån er den eneste mulighed, så er det et bedre valg så ikke at være i stand til at sikre et lån på alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.